Sfaturi cumparare procesor pentru calculator/laptop – Acum este momentul: ieftiniri majore anuntate!

CPU (Central Procesor Unit) cunoscut mai degraba ca popularul procesor a fost este si va ramane cea mai importanta componenta a unui PC, fie el de birou sau portabil! Din pacate, in ultima vreme avansul tehnologic scazut si mai ales preturile din ce in ce mai prohibitive i’au indemnat pe multi sa amane o imbunatatire de plaforma, insa dupa scandalul unui BUG de securitate pe care il au toate procesoarele din 1995 incoace care se anunta a fi incetinite cu pana la 30% de patch’ul lansat deja de Microsoft care sa ocoleasca aceasta problema de securitate, a adus pentru userul de rand si cateva vesti bune, cum ar fi reducerea pretului pentru majoritatea procesoarelor de pe piata!

In acest sens, AMD a anuntat acum cateva ore ca intentioneaza sa reduca pretul lor pentru toata →seria Ryzen cu pana la 30%!

sursa: pcper.com

Asadar, daca doriti un upgrade, sfatul meu este sa urmariti in zilele urmatoare ofertele de procesoare AMD, ca va puteti alege cu o afacere foarte buna!

Verifica aici preturile procesoarelor AMD!


In acelasi timp, desi Intel nu a anuntat inca o asemenea intentie, se vehiculeaza deja informatii venite pe surse ca pregatesc o ieftinire substantiala pentru toata seria de procesoare din generatiile 6/7 prezente pe piata, adica mai exact cam tot ce exista pe socket 1151, dar nu este exclus ca aceste ieftiniri sa vizeze si noile serii de procesoare in urma scandalului de imagine prin care trece acum Intel!

Asadar, va recomand si ca cazul dat sa fiti foarte atenti la evolutia preturilor la procesoare pentru ca si in cazul dat va puteti alege cu o afacere foarte buna, in jocuri si utilizare normala reducerea de performanta fiind nesemnificativa conform ultimelor teste.

Verifica aici preturile procesoarelor Intel !


 

Daca sunteti interesati de un laptop nou, cu siguranta ca ieftinirea procesoarelor va duce si la ieftinirea acestor laptopurilor care sunt echipate cu ele, asadar aruncati din cand in cand si cate un ochii pe oferta de laptopuri pentru ca si in cazul dat puteti face o afacere foarte buna in perioada urmatoare!

Verifica aici preturile laptopurilor!

Mult succes la vanatoarea de preturi va doresc! 🙂

2 thoughts on “Sfaturi cumparare procesor pentru calculator/laptop – Acum este momentul: ieftiniri majore anuntate!

Tu ce parere ai despre aceste produse?