Multicooker electric Pressure King Pro, solutia ideala pentru gatit

Multicooker-ul electric este solutia ideala pentru gatit la care noi am ajuns dupa ce am experiementat numeroase alte asemenea aparate de gatit, reusind cu ajutorul lui sa scurtam semnificativ atat timpul de gatit cat si munca pe care o depui atunci cand vrei sa ai parte de o masa delicioasa si sanatoasa in familie.

⇒Multicooker electric Pressure King Pro

Ce este multicooker electric Pressure King

Multicookerul Pressure King PRO este aparatul de gătit electric de care ai nevoie în bucătărie! Gătește singur și repede, tot ce trebuie sa faceti este ca dupa ce va alegeti reteta si puneti in el ingredientele, este sa selectari programul potrivit pentru ceea ce doriti sa gatiti pentru familia voastra.

Specificații tehnice:

 • Putere: 900W
 • Dimensiune: 31,6 x 31, 8 x 34 cm
 • Alimentare: 220 ~ 240V 50Hz
 • Capacitate: 5l

12 programe presetate pentru prepararea feluri de baza guoastoase si sanatoase

  1. Tocăniță
  2. Supă
  3. Orez
  4. Pește
  5. Carne
  6. Paste
  7. Slow Cook
  8. Fast Reheat
  9. Browning
  10. Steam
  11. Keep Warm
  12. Delay Timer

Cum functioneaza Multicookerul Pressure King PRO

Multicookerul Pressure King PRO este un robot de gătit care fierbe, prăjește sau prepară la aburi. Funcționează ca o oală de gătit multifuncțională (capacitate 5 litri) sub presiune și combină într-un sigur aparat friteuză, cuptor, rotisor! Poți să gătești o varietate de preparate pe placul celor dragi: paste, carne, friptură, tocăniță, supă, pește sau orez. Pressure King Pro 12in1 înlocuiește cu ușurință tigaia, oala cu presiune, oala tradițională sau aparatul de gătit cu aburi.

⇒Verifica aici disponibilitatea si pretul!

In sprijinul acestui robot de gatit si pentru ca ne dorim sa mancam tot mai sanatos, recent am achizitonat si o friteuza fara ulei, multifunctionala, pe care o folosim in paralel cu acest multicooker electric si in care in general alegem sa gatim preparatele care necesita prajire cum ar fi cartofii prajiti, carnea la cuptor si multe alte minunatii.

⇒Friteuză fără ulei, multifuncțională, Supreme Hot Air Fryer

fripteuza fara ulei Supreme Hot Air Fryer

Ce este friteuza fără ulei, multifuncțională, Supreme Hot Air Fryer

Friteuza inovatoare folosește puterea aerului cald, păstrând savoarea mâncărurilor preferate. Combină într-un sigur aparat  friteuza, cuptorul, rotisorul, deshidratorul şi grill-ul pentru cat u să te bucuri de gustări delicioase oricând dorești, fără prea mult efort. Supreme Hot Air Fryer are o capacitate de 12 l și permite utilizarea unor temperaturi între 80°C ~200°C și maxim 90 de minute de gătire, iar în ceea ce privește deshidratarea fructelor sau a legumelor durata variază de la 2 la 24 de ore.

10 programe presetate intuitive

 1. Cartofi. durată presetată de 15 minute / temperatură de 200 de grade, acest program este ideal pentru gătirea cartofilor prăjiți, fără ulei!
 2. Friptură. durată presetată de 25 minute / temperatură de 175 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea cotletelor și fripturilor
 3. Pește. durată presetată de 15 minute / temperatură de 165 de grade, acest program îți permite să gătești fără griji sau ulei: pește prăjit sau crochete de pește.
 4. Creveți. durată presetată de 12 minute / temperatură de 160 de grade, acest program îți va permite să gătești creveți fără să ai parte de mirosul specific în toată bucătăria.
 5. Pizza. Durată presetată de 15 minute/ temperature de 180 de grade, acest program este special pentru a pregăti pizza cu blat pufos
 6. Pui. durată presetată de 40 minute / temperatură de 185 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea aripioarelor de pui, a pulpelor sau nuggets de pui.
 7. Grill. durată presetată de 30 minute / temperatură de 190 de grade, acest program este potrivit pentru pui la rotisor.
 8. Aluat. durată presetată de 30 minute / temperatură de 160 de grade, acest program este potrivit pentru: tort,brioșe, pâine, pizza sau musaca.
 9. Deshidratare. durată presetată între 2-24 de ore și o temperatură de 70 de grade, acest program este potrivit pentru deshidratarea fructelor.
 10. Reîncălzire. Această funcție este specială pentru a dezgheța diferite alimente sau pentru a reîncălzi diferite feluri de mâncare pe care le-ai gătit anterior

Cum functioneaza friteuza fără ulei, multifuncțională, Supreme Hot Air Fryer

Supreme Hot Air Fryer combină mai multe facilități pentru gătire, mai ales a unor preparate sănătoase și gustoase! De la cartofi prăjiți fără ulei, pește sau pui la rotisor, până la pizza, prăjituri sau fructe deshidratate. Friteuza digitală Supreme Hot Air Fryer prăjeste, coace, frige, inăbuseste, deshidratează, gratinează sau incălzeste, toate fără ulei. Combină într-un singur aparat friteuza, cuptorul rotisorul, deshidratorul şi grill-ul!

⇒Verifica aici disponibilitatea si pretul!

Pentru alte aparate de gatit si idei despre cum ati putea sa va modernizati bucataria unde sa petreceti mai putin timp si sa gasiti si mancaruri sanatoase si gustoase pentru familia voastra, ca recomand urmatoarele magazine online, unde de obicei gasiti si promotii:

⇒Emag, electrocasnice pentru bucatarie

⇒Flanco, electrocasnice pentru bucatarie

Tu ce parere ai despre aceste produse?