Cea mai buna hota pentru bucatarie

Cea mai buna hota pentru bucatarie

Cea mai buna hota pentru bucatarie

Sa alegem cea mai buna hota pentru bucatarie poate sa fie o provocare destul de mare pentru cei care se muta intr’o casa noua sau isi renoveaza bucatarie, de alegerea corecta a unei hote pentru bucatarie depinzand ulterior confortul pe care il ai intr’o casa, hota de  bucatarie avand atat de a elimina mirosurile rezultate in urma gatitului cat si reciclularea aerului la nevoie, bucataria fiind unul din locurile care pe langa baie reprezinta una dintre cele mai importante surse ale umiditatii in casa, ce ulterior poate fi rezolvata cu ajutorul unui dezumidificator, insa daca din start o hota de bucatarie aleasa corect poate sa elimine acest neajuns.

Cea mai buna hota pentru bucatarie

Pentru ca alegerea sa fie una corecta, de la bun inceput trebuie sa fiti atenti la capacitatea de absortie a hotei de bucatarie, aceasta fiind calculata in putere de absortie, repectiv mc/h. Pentru a va asigura ca hota de bucatarie pe care doriti sa o cumparati este una adecvata, incercati sa alegeti una care sa fie suficient de mare cat sa acopere prin absortie bucataria unde doriti sa o montati si de asemenea sa fiti foarte atenti la pozitia unde urmeaza sa montati respectiva hota de bucatarie, lungimea tubului de evacuare si pozitia ei deasupra aragazului putand influenta eficienta hotei pe care o alegeti, evacuarea fiind un aspect important de care trebuie sa tineti cont.

⇒Hota de bucatarie cu un singur motor

Avantajul acestor hote de bucatarie este dat in primul rand de dimensiunea mult mai redusa a lor, lucru ce le face potrivite pentru bucatariile ceva mai mici unde spatiul este cel mai important. Acest tip de hote daca sunt bine alese sunt si foarte eficiente atat din punct de vedere energetic cat si din punct de vedere al absotiei, facandu’si foarte bine treaba cam in orice bucatarie clasica de apartament.

⇒Hota traditionala Heinner CH-201SS, Putere de absorbtie 209 mc/h, 1 motor, Inox

Hota traditionala Heinner CH 201SS Putere de absorbtie 209 mch 1 motor Inox
Hota traditionala Heinner CH 201SS Putere de absorbtie 209 mch 1 motor Inox

Fiind fabricata din inox, hota traditionala Heinner cu un motor este o hota cu un pret accesibil, construita din materiale de buna calitate care isi poate face foarte bine treaba intr’o bucatarie clasica de apartament sau garsonirea ce este cuprinsa intre 10 si 15 mp. Puterea de absotie este una buna la treapta medie, cosumul de energie unul decent (85w/h la putere maxima), beneficiaza de iluminare led, debitul maxim de aer absorbit fiind de 209.7 m³/h. Pentru filtrarea grasimi, aceasta hota de bucatarie foloseste ⇒un filtru de carbon, acest tip de filtru fiind unul ieftin si foarte usor de inlocuit.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Design Conventionala
Metoda de ventilare Evacuare Recirculare
Tip panou de comanda Mecanic
Numar filtre 1
Tip lumina LED
Numar becuri 1
Functii Iluminare
Culoare Inox

CARACTERISTICI TEHNICE

Debit maxim de aer absorbit 209.7 m³/h
Putere 85 W
Numar motoare 1

DIMENSIUNI

Latime 60 cm
Adancime 50 cm
Diametru burlan de aerisire 120 mm

⇒Verifica aici pretul si disponibiltatea!

⇒Hota de bucatarie cu doua motoare

In cazul unor bucatarii ceva mai mari sau in cazul in cazul celor unde se gateste mai mult, alegerea unei hote de bucatarie cu 2 motoare este una potrivita, avantajul acestor hote fiind dat de puterea de absortie marita si faptul ca pot sa faca fata unui volum mult mai mare de mirosuri si umiditate rezultate in urma gatitului.

⇒Hota traditionala Beko CFB6433X, Putere de absorbtie 380 mc/h, 2 Motoare, 3 Trepte putere, Filtru lavabil, 60 cm, Inox

Hota traditionala Beko CFB6433X Putere de absorbtie 380 mch 2 Motoare 3 Trepte putere Filtru lavabil 60 cm Inox
Hota traditionala Beko CFB6433X Putere de absorbtie 380 mch 2 Motoare 3 Trepte putere Filtru lavabil 60 cm Inox

Ca si in cazul hotei Heinner cu un singur motor, acest model de la Beko (din acelasi acelasi concern, Vestel) constructia din inox este un foarte mare avantaj in timp, rezistenta acestui material fiind una dovedita, aspectul fiind unul care se pastreaza in timp spre deosebire de cele vopsite care au tendita sa se ingalbeneasca odata cu trecerea timpului. Capacitatea de absortie este una generoasa, respectiv 380 mc/h, filtrul utilizate de aceasta hota fiind unul lavabil, adica nu trebuie schimbat niciodata ci doar spalat atunci cand e murdareste, un lucru ce reprezinta o economie de bani in timp.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Design Conventionala
Tip panou de comanda Electronic
Material Inox
Tip filtru Filtru lavabil
Numar filtre 2
Material filtru Metal
Tip lumina Halogen
Numar becuri 2
Functii Iluminare
Culoare Gri

CARACTERISTICI TEHNICE

Debit minim de aer absorbit 205 m³/h
Debit maxim de aer absorbit 380 m³/h
Nivel zgomot 55 dB 70 dB
Putere 238 W
Trepte putere 2
Numar motoare 2

DIMENSIUNI

Inaltime 15 cm
Latime 60 cm
Adancime 48.7 cm
Diametru burlan de aerisire 120 mm

⇒Verifica pretul si disponibilitatea aici!

⇒Hota de bucatatie telescopica – incorporabila

Pentru ca prin tot mai multe bucatarii se prefera ca electrocsnicele sa fie incorporabila in mobila de bucatarie atat pentru ca este mult mai estetic cat si practic, solutia unei hote de bucatarie care sa indeplineasca aceste cerinte este oferita de hotele telescopice – incorporabile, care ofera un design mult mai placut bucatariilor moderne cat si practicalitate si eficienta. In acest sens, de ani de zile folosesc o hota de la Electrolux de care sunt foarte multumit atat ca eficienta cat si ca durabilitate, respectiv:

⇒Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX, Putere de absorbtie 603 mc/h

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX Putere de absorbtie 603 mch 1 motor 3 viteze 60 cm Inox
Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX Putere de absorbtie 603 mch  3 viteze 60 cm Inox

Fabricata din inox si cu o capacitate mare de absotie, acest tip de hota de bucatarie de la Electrolux ofera confortul necesar pentru orice tip de bucatarie, aici fiind incluse cele foarte mari, volumul de aer absorbit fiind de 603 mc/h. Un alt mare avantaj este cel al filtrelor lavabile care sunt foarte usor de curatat in timp, reducand in acest fel cheltuielile ulterioare cu intretinerea acestei hote de bucatarie, ce poate fi folosita si pentru recicularea aerului, in acest sens fiind folosit un filtru cu carbon activ.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Utilizare Rezidential
Design Telescopica
Metoda de ventilare Evacuare Recirculare
Tip panou de comanda Mecanic
Material Inox
Tip filtru Filtru cu carbune activ
Numar filtre 3
Material filtru Aluminiu Carbon
Tip lumina LED
Numar becuri 2
Functii Iluminare
Culoare Argintiu

CARACTERISTICI TEHNICE

Debit minim de aer absorbit 224 m³/h
Debit maxim de aer absorbit 603 m³/h
Nivel zgomot 67 dB
Trepte putere 3
Tensiune alimentare 220 V 240 V

DIMENSIUNI

Inaltime 39.5 cm
Latime 60 cm
Adancime 30 cm
Diametru burlan de aerisire 150 mm
Lungime cablu 1.5 m

⇒Verifica pretul si disponibilitate aici!

In cazul in care doriti sa cumparati o hota de bucatarie de la Emag, inainte sa comandati una noua la pret intreb, recomandarea mea ar fi sa aruncati mai intai o privire la ⇒resigilatele vandute de acest magazin online, unde de foarte multe ori va puteti alege cu o afacere foarte buna, respectiv produse electrocasnice sau alte produse resigiltate care sunt ca noi, diferenta fiind ca au fost scoase din cutie, beneficiind de garantie ca si unele noi, dar la un pret mult mai mic!