Curatare antibacteriana clima masina in doi pasi, simplu si ieftin

Curatare antibacteriana clima masina in doi pasi, simplu si ieftin

Curatare antibacteriana clima masina in doi pasi, simplu si ieftin

Curatare antibacteriana clima masina este deosebit de importanta pentru cei care doresc sa aiba parte pe langa aerul racoros vara si de un aer curat, care sa nu contina baterii periculoase ce se pot forma de’a lungul timpului in instalatia de climatizare a masini si care pot provoca grave boli respiratorii sau dezvoltarea unor alergii severe. In acest sens va propun in cele care urmeaza niste metode simple si ieftine, care va scapa de aceasta problema daca le aplicati periodic, indicat fiind odata la 6 luni de zile.

Pasul unu, curatare antibacteriana clima masina:

 

Filtru aer habitaclu polen cu carbon activ 1

Inlocuiesti filtrul aer habitaclu (polen)! Este o operatiune simpla si ieftina pe care o poate face oricine acasa, fara sa fie nevoie de deplasarea la un service, tot ce trebuie sa faceti este sa indentificati locatia in care se afla filtrul respectiv la masina voastra si sa il inlocuiti odata la 6 luni de zile. Ca oferta exista numeroase asemenea filtre de habitaclu pe piata, recomandarea mea este sa nu mergeti inspre cele mai ieftine, din hartie, ci sa le alegeti pentru sanatatea voastre pe cele cu carbon activ, care contribuie foarte mult la curatarea aerului, ajutand la combaterea bacteriilor periculoase. In functie de masina voastra, alegeri un filtru de habitaclu cu carbon activ din oferta de mai jos:

⇒Filtru aer habitaclu (polen) cu carbon activ

Pasul doi, curatare antibacteriana clima masina:

Spray igienizare a.c. aer conditionat

Curatare antibacteriana clima masina nu se rezolva insa doar prin Inlocuirea filtrului aer habitaclu (polen) nu este insa suficienta pentru ca in timp, bacteriile se formeaza, datorita umezelii si condensului creat, nu doar in filtru aer habitaclu ci si pe instalatia de aer, repectiv tevi, ventilator, gurile de ventilatie din bord si asa mai departe, care in timp pe langa mirosul urat al aerului conditionat, pot sa devina un focar major de infectie a cailor respiratorii ce pot duce la boli destul de grave ale aparatului respirator. Pentru aceste bacterii puteti apela la un service care ofera asemenea servicii, sau puteti sa faceti acest lucru acasa, foarte ieftin si foarte simplu, in acest sens folosind un spray antibacterian special destinat pentru igienizarea climei. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti un spray din oferta de mai jos:

⇒Spray igienizare a.c. aer conditionat

Pentru usurinta in utilizare si eficienta lui, eu v’as recomanda acest spray de igienizare a.c. aer conditionat, pe care eu il folosesc de ani de zile cu rezultate foarte bune, avand rol de indepartare al bacteriile, germenii si ciupercile, eliminand mirosurile neplacute care s-au format in interiorul sistemul de conditionare a aerului. Ca si utilizare aceasta este una foarte simpla, respectiv, cu motorul pornit si A/C pozitionat pe recirculare, la viteza maxima – se apasa supapa autoblocanta a recipientului si se inchid portierele; dupa 10 minute operatiunea este realizata, tot ce trebuie sa mai faceti este ca ulterior sa aerisiti bine habitaclul inainte de a urca in masina. Pe langa curatarea eficienta, lasa si un miros foarte discret si placut ce persista destul de multa vreme, mai ales daca faceti acest lucru odata la 6 luni.

Pentru alte cosmetice care sa va ajute in curatarea si pastrarea unui climat placut in masina voastra, va recomand sa consultati ⇒oferta de aici, unde mai mereu gasiti diverse reduceri si promotii.

Cu privire la curatarea exterioara a masini, sfaturi utile si recomandari in acest sens, va recomand sa cititi postarea pe care am scris’o aici!

Aer placut, racoros si sanatos va doresc! 🙂

Tu ce parere ai despre aceste produse?