Coltar de bucatarie cu masa extensibila – recomandare bine chibzuita

Pentru ca bucatariile de pe la noi sunt in general destul de mici si inghesuite, varianta alegeri unui coltar de bucatarie cu masa extensibila este o alegere foarte buna, mai ales daca vreti sa castigati putin spatiu, avantajul acestui coltar fiind reprezentat de faptul ca masa care vine in acest set este una ce poate fi ajustata in functie de nevoie si numarul de persoane ca o folosesc simultan, avantaj pe care nu il ai in cazul unei mese fixe pe care o intalnim in cele mai multe dintre bucatarii. Pentru ca noi ne-am comandat recent un coltar de bucatarie cu masa extensibila, va vom face in continuare cateva recomandari in acest sens, cu un bun raport calitate/pret, la fel ca si in cazul altor recomandari de mobilier pe care le-am facut de-a lungul timpului atat pentru casa cat si pentru gradina.

⇒Set coltar bucatarie cu masa extensibila si 2 scaune Palermo Elvila, Sonoma

Am inceput cu alegerea noastra, motivul principal al acestei alegeri tinand de culorile care sunt prezente si in restul mobilei pe care o avem in bucatarie.

Setul coltar de bucatarie cu masa extensibila de la Elvila este compus din bancheta cu doua lazi de depozitare suficient de generoase unde inca destule lucruri utile in bucatarie, o masa extensibila si 2 scaune. Bancheta si masa sunt realizate in constructie demontabila iar scaunele in constructie nedemontabila. Produsul este realizat din PAL de 18mm fag folie, PAL 16mm cls. A, folie cant, PFL de 3,2mm, cherestea de fag 25mm, poliuretan si stofa.

Dimensiuni:

Bancheta cu doua lazi de depozitare:
L 146 x A 114 x H 91 cm
Masa extensibila:
L 80/120 x A 60 x H 76 cm
Scaun:
L 42 x A 39 x H 83 cm.

⇒Verifica pretul si disponibilitatea aici!

Pentru cei care sunt mai pretentiosi si care isi doresc un coltar de bucatarie cu masa extensibila de o calitate superioara si in culori ceva mai neutre care se potrivesc cu o gama mult mai larga de mobile prezente in bucatarii va recomandam:

Set coltar bucatarie cu masa extensibila si 2 scaune, piele ecologica

 

colatr bucatarie piele ecologica

Bancheta acestui coltar de bucatarie are in componenta doua lazi de depozitare. Bancheta si masa sunt realizate in constructie demontabila iar scaunele in constructie nedemontabila.

Produsul este realizat din PAL de 18mm, PFL de 3,2mm si elemente din lemn masiv de fag, poliuretan si piele ecologica.

Dimensiuni:

  • bancheta (L x A x H): 160 x  122 x  87 cm
  • masa extensibila (L x A x H):  100/160 x  60 x 76 cm
  • scaune (L x A x H):  42 x  39,5 x 83 cm

Banchetele sunt reversibile.

⇒Verifica pretul si disponibilitatea aici!

Pentru cei care prefera mobila din lemn masiv de stejar, recomandarea noastra ar merge inspre:

⇒Coltar bucatarie Elvila Elbe Magma, cu masa si 2 scaune, din lemn masiv de stejar

Singurul dezavantaj al acestui coltar este faptul ca masa nu este extensibila, insa pentru cei care isi doresc o mobila durabila din lemn masiv, de departe reprezinta cea mai buna alegere, calitatea executiei si a materialelor folosita fiind una foarte buna, nuantele neutre de steraj putand fi usor asortate cam la orice culori exista in bucatarie.

Setul de bucatarie este compus din bancheta cu 2 lazi de depozitare, masa extensibila si 2 scaune. Bancheta si masa sunt realizate in constructie demontabila iar scaunele in constructie fixa. Produsul este realizat din PAL furniruit cu furnir de stejar si elemente din masiv de stejar, poliuretan si stofa.

Coltarul este interschimbabil. Partea mai lunga se poate monta atat pe dreapta, cat si pe stanga.

Dimensiuni:

Bancheta cu doua lazi de depozitare:
L 145 x A 113 x H 85 cm

Masa extensibila:
L 80/120 x A 60 x H 76 cm

Scaun:
L 42 x A 39.5 x H 82 cm

⇒Verifica pretul si disponibilitatea aici!

Daca nici unul dintre aceste modele nu este pe gustul vostru sau nu se potriveste cu restul mobilei pe care o aveti in bucatarie, va recomandam sa verificati ⇒aici intregul stoc si disponibilitate, gama fiind una foarte varianta atat ca si culori cat si ca dimensiuni si modele ce pot da un aer nou bucatariei voastre atat ca design cat si ca utilitate.

Sa va fie de folos! 🙂