Cele mai bune si economice combine frigorifice

Cele mai bune si economice combine frigorifice sunt cele care in general se incadreaza in clasele de consum A+++, A++ si A+, acestea fiind  concepute de producatori ca niste combine frigorifice care sa isi faca treaba fara a consuma insa foarte multa energie electrica, cunoscut fiind faptul ca frigiderul este unul dintre cei mai mari consumatori casnici de energie, un frigider ieftin din afara acestor clase energetice putand fi responsabil cu peste 30% din factura totala electrica pe luna.

⇒Combine frigorifice A+

Combinele frigorifice A+ sunt combine frigorifice care au un consum energetic cu cuprins intre 150 si 300W/h in functie de pret si producator, respectiv aproximativ 300kW/an. Cele putin mai scumpe sunt mai bine construite atat din punctul de vedere al izolatiei carcasei care este fabricata din materiale de mai buna calitate ce asigura o buna izolare termica fata de temperatura exterioara, cat si al instalatiei frigotehnice care este conceputa sa lucreze intr’un regim cat mai economic.

combine frigorifice clasa energetica a+

La aceasta categorie de combine frigorifice, recomandarea noastra merge inspre combinele frigorifice cu un consum cuprins intre 200 si 300kW/an, acestea avand un bun raport atat din punct de vedere calitate/pret cat si al economiei de energie electrica!

⇒Aici gasiti cateva exemple de combine frigorifice A+!

Recomandarea noastra mergand inspre alegerea unui producator cat mai renumit pentru a beneficia de garantia calitatii pe termen lung!

⇒Combine frigorifice A++

Urmatoarea clasa de combine frigorifice sunt cele din clasa A++, care pe langa faptul ca ofera mai mult spatiu interior de depozitare, in general vin si cu tot soiul de dotari suplimentare cum ar fi de exemplu un dozator de apa rece prezent pe usa combinei frigorifice. Pe langa aceste avantaje, combinele frigorifice A++ ofera si un consum mai redus de energie prin calitatea ridicata a izolatiei carcasei precum si o instalatie frigotehnica dintr’o clasa superioara.

combina frigorifica clasa a++

Combinele frigorifice din clasa A++ inregistreaza un consum de energie electrica cuprins intre 150 si 280kW/an, oferind insa ca principal avantaj un spatiu de stocare mult mai generos la un consum de energie optim, lucru de luat in calcul de cei care au nevoie de o combina frigorifica mai mare.

⇒Aici gasiti cateva exemple de combine frigorifice A++!

Si in cazul dat, calitatea constructiva este reflectata in pret, cele mai scumpe oferind atat o economie mai mare de energie cat si spatiu si o constructie mult mai solida decat cele mai ieftine.

⇒Combine frigorifice clasa A+++

Combinele frigorifice din aceasta categorie sunt cele mai economice dintre toate modelele de pe piata, insa sunt si cele mai scumpe combine frigorifice, oferind si atata variante optime de configurare cat si un spatiu mai mare de depozitare, consumul de energie fiind bine optimizat, iar calitatea constructiva una foarte buna.

combine frigorifice a+++

Consumul de energie electrica al acestor combine frigorifice este cuprins intre 150 si 200kW/an, oferind un spatiu generos de depozitare si o configurare mult mai buna a acestuia comparativ cu modelele mai ieftine.

⇒Aici gasiti cateva exemple de combine frigorifice A+++!

Din punctul de vedere al calitatii, avand de a face cu cele mai scumpe combine frigorifice, diferentele nu sunt foarte mari intre modele, la ce trebuie sa fiti cel mai atenti in cazul acestor combine frigorifice ar fi spatiul interior si configurarea acestuia care sa va respecte toate pretentiile.

Cateva sfaturi bine chibzuite pentru o exploatare optima a combinelor frigorifice

  • indiferent de ce combina frigorifica v’ati cumpara, nu o pozitionati aproape de o sursa de caldura ci in cea mai rece zona a casei posibile, de acest lucru depinde consumul de energie si eficienta ei;
  • nu porniti si opriti manual combina frigorifica, in acest mod nu economisiti energie, ba dimpotriva;
  • alegeri un producator cat mai cunoscut de electrocasnice, lucrul asta va garanteaza calitatea si service’ul ulterior, in cazul producatorilor obscuri aceste lucruri sunt discutabile. Din punctul nostru de vedere ⇒Artic a fost si ramane producatorul nostru favorit de electrocasnice, avand un foarte bun raport calitate/pret, service pe toate drumurile si ajutam si la pastrarea locurilor de munca in Romania;
  • daca va decideti sa cumparati o combina frigorifica, inainte sa o comandati noua, nu ezitati sa aruncati un ochi aici: ⇒combine frigorifice resigilate, Emag! Va puteti alege cu o afacere foarte buna, resigilatele de la Emag beneficiaza de garantie ca si cele noi!

Pentru alte intrebari sau discutii, va asteptam la comentarii! 🙂

Sa va fie de folos!