Cele mai bune capsule de detergent lichid pentru rufe

Cand sunteti in supermarket, sau faceți cumpărături online, si ajungeti in zona produselor de curatenie, există zeci de mărci de detergent, fie el pudra, lichid sau capsule de detergent lichid, care promit o curatenie impecabila a rufelor. În timp ce alegerile au fost cândva limitate la cutii de detergent pudră, acum puteți găsi toate tipurile de detergent pentru rufe, ramanand insa intrebarea care dintre aceste variante este cea mai buna pentru a satisface cerintele voastre.

Alegerea noastra in materie de capsule de detergent lichid pentru rufe, care isi pastreaza mirosul placut chiar si dupa ce le uscam ⇒in uscatorul de rufe, o reprezinta capsulele de detergent lichid (PODS), deoarece sunt eficiente, convenabile si usor de folosit. Iata cateva variante de produse din aceasta categorie:

Detergent capsule Ariel All in One PODS, Mountain Spring

Capsulele de detergent lichid pentru rufe Ariel Allin1 Pods prezinta un design unic cu mai multe compartimente care pastreaza ingredientele stabile si separate pana la spalare, avand o putere de curatare deosebit de concentrata.

Avantajele folosirii capsulelor Ariel Allin1 Pods:

  1. Curata impecabil;
  2. Indeparteaza petele;
  3. Ofera stralucire hainelor;
  4. Improspateaza;
  5. Este eficient la 30°C;
  6. Simplu de utilizat;
  7. 100% dizolvare in apa

⇒Verifica aici pretul si disponibilitatea!

Este de 3 ori mai concentrat fata de detergentul pudra. Pelicula speciala se dizolva complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, in doza ideala.

Este eficient la 30°C sau in spalare rapida. Ingrediententele active actioneaza impreuna pentru indepartarea petelor dificile.

Contine cantitatea ideala de detergent pentru o spalare. Uita de masurat si dozat, pune capsula direct in cuva masinii de spalat, apoi rufele deasupra ei. De asemenea, Ariel Allin1 PODS intensifica nuantele si ofera stralucire tesaturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp.

Atentie – Cum depozitezi corect Ariel Allin1 Pods?

Nu lasati niciodata produsul la indemana copiilor, inchideti cutia cu un ‘click’ si depozitati-o intr-un loc innacesibil pentru cei mici.

⇒ Descopera gama diversificata de Detergent capsule Ariel All in One PODS


Detergent capsule Lenor All in One PODS Spring Awakening

 

Lenor Allin1 capsule ofera o experienta deosebita, dupa spalare rufele fiind curate, proaspete si catifelate.

⇒Verifica aici pretul si disponibilitatea!

 

Lenor Spring Awakening ambalate in parfumul florilor de primavara si note de patchouli natural si cedru alb.

Curata chiar si cele mai murdare haine cu formula sa puternica care indeparteaza si elimina murdaria, lasandu-ti hainele curate si vibrante.

Bucura-te de o prospetime de lunga durata, care iti pastreaza hainele tale preferate fresh spalare dupa spalare.

Vei avea haine moi si catifelate dupa fiecare spalare.

⇒ Aici gasesti mai multe variante pentru Detergent capsule Lenor All in One PODS 

Sfatul nostru chibzuit:

Fiecare dintre cele trei categorii de detergent, lichid, pudra sau capsule, are atat avantaje cat si dezavantaje:

  • detergentul lichid – este mai eficient in eliminarea petelor de pe tesaturi, usor de folosit atunci cand vine vorba de un dozaj variabil, insa ambalajul nu este unul ecologic;
  • detergentul pudra – este cel mai ieftin daca ne raportam la cantitatea necesara pentru o spalare, ambalajele din carton sunt mai ecologice decat recipientele din plastic, insa detergentul pudra este greu de dizolvat in apa rece, iar pentru a-l folosi ca tratament impotriva petelor inaite de spalarea propriuzisa acesta trebuie transformat intr-o pasta care se aplica pe tesatura;
  • capsulele cu detergent lichid – reprezinta cel mai convenabil inlocuitor pentru bidoanele de detergent lichid sau pentru cutiile sau sacii de detergent pudra, detergentul fiind concentrat intr-un pachet compact, solubil in apa, care se dzolva in timpul spalarii. Astfel este cel mai simplu de folosit dintre cele trei categorii de detergent, fiind evidenta economia de spatiu pentru depozitare.

Indiferent de forma detergentului pe care preferi sa o folosesti, alegerea trebuie facuta in functie de rezultate si totodata pentru a satisface cerintele fiecaruia, bineinteles la un pret avantajos

⇒ Descopera gama completa pentru capsule de detergent lichid pentu rufe