Cel mai bun media player HDMI pentru Netflix si HBO GO

Cel mai bun media player HDMI pentru Netflix si HBO GO

Pentru ca am un televizor foarte bun deja dar care nu este smart, m’am apucat sa caut cel mai bun media player HDMI pentru Netflix si HBO GO, care sa imi permita transformarea simpla a oricarui televizor in unul smart prin simpla montare a unui streaming player HDMI in unul din porturile HDMI ale televizorului.

Cel mai bun media player HDMI pentru Netflix si HBO GO

Pentru a ma asigura ca este un streaming media player HDMI bun si cu care imi fac treaba ani de zile, m’am apucat sa caut prin oferte sa gasesc cea mai buna varianta, acestea fiind destul de multe, dar nu toate la fel de bune si aici trebuie putina atentie, deoarece nu toate sunt compatibile cu toate platformele de filme cunoscute.

⇒Media player Google Chromecast 

Este un streaming media player HDMI conceput de Google pentru vizionarea de continut media de pe platformele de stream cunoscute, avand posibilitatea de a difuza emisiuni TV, filme, jocuri si multe altele, de la 800+ aplicatii compatibile, inclusiv Youtube, Hotstar, SonyLiv, Gaana, Amazon Prime, Plex, etc.

Avantajul acestui mic streaming media player este ca se monteaza foarte usor in unul din porturile HDMI ale oricarui televizor, transformandu’l intr’un smart TV dupa o configurare extrem de facila, oferind pe langa rularea de filme de pe Netflix, HBO GO sau alte platforme si rularea continutului de pe orice telefon, laptop sau tableta,  iPhone, iPad, laptop Mac, Windows ,Chromebook, prin simpla conectare prin WiFI sau Bluetooth.

⇒Afla aici informatii despre pret si disponibilitatea!

Spre deosebire de un televizor smart, avantajul acestui mic streaming media player HDMI este ca primeste update’uri constante, astfel ca daca un televizor smart dupa un an de zile devine incompatibil cu unele platforme, acest mic dispozitiv odata cu update’urile primite va rula in continuare fara nici o problema de compatibilitate!

⇒Media player Xiaomi Mi TV

O alta varianta buna ar fi media playerele streaming de la Xiaomi, care sunt oferite pe piata in mai multe variante, inclusiv una sub forma unui stick usor si portabil care poate transforma oriunde si orice televizor in unul smart, fie si daca il luati dupa voi in vacanta unde il puteti conecta la un hotspot facut pe telefon.

Din punct de vedere al compatibilitatii acestea sunt compatibile cu Netflix, HBO GO si toate platformele de streaming iar cu ajuntorul accesului la Google Play va puteti descarca orice aplicatie doriti inclusiv jocuri care ruleaza foarte bine pe televizorul la care sunt conectate.

Ca si in cazul Google Cromacast, si aceste media playere Xiaomi permit conectarea fara probleme a oricarui telefon, laptop, sau tableta, cu ajutorul unor setari foarte simple in cativa pasi. Un alt avantaj este acela ca permit controlul vocal, respectiv puteti cauta orice film sau continut media, pe orice platforma cu ajutorul vocii.

⇒Afla aici informatii despre pret si disponibilitatea!

Un alt avantaj al media playerelor de streaming este acela ca permite scalarea imaginii FullHD sau 4K chiar daca televizorul pe care ruleaza nu suporta aceste standarde, astfel ca pana si pe televizoarele mai vechi calitatea imaginii va fi una foarte buna!

⇒Mini PC ASUS cu procesor Intel Atom si Windows 10

Pentru cei care au nevoie de Windows 10 si vor sa isi transforme orice monitor sau televizor intr’un mini PC cu care sa ruleze si aplicatii de tipul Office sau cele dedicate pentru munca de acasa, exista variante si in acest sens, Mini PC’ul de la ASUS cu procesor Intel Atom si Windows 10 fiind ceea ce cautati, acesta reusind sa ruleze fara nici o problema atat aplicatii de productivitate cat si continut media de pe orice platforma.

Avand porturi USB 2.0 si USB 3.0, mufa audio JACK, micro USB, bluetooth si WiFI, la acest mini PC sub forma unui stick se pot atasa diverse periferice de la tastaturi si mousi si pana la imprimante, compatiblitatea oferinta de Windows 10 fiind una mai mult decat vasta.

⇒Afla aici informatii despre pret si disponibilitatea!

Asadar, daca nu aveti un televizor smart sau nu vreti sa cheltuiti foarte multi banii pe un asemenea televizor, prin aceste mici achizitii puteti transforma orice televizor aveti deja in unul cu mult mai smart decat cele dedicate avand in vedere faptul ca aceste media playere streaming dedicate ofera mult mai multe posibilitati de distractie.

Daca doriti sa vedeti si alte modele in afara de recomandarile mele de pana aici, va recomand sa consultati aici oferta de la Emag si sigur o sa gasiti ceva care sa va placa si satisfaca toate pretentiile! 🙂