Dezumidificator Turbionaire EPI 12

Dezumidificator Turbionaire EPI 12

Cel mai bun dezumidificator, Turbionaire EPI 12

Pentru ca avem probleme cu umiditatea excesiva, am comandat de curand un dezumidificator Turbionaire EPI 12, dupa ce am petrecut cateva zile sa citim recenzii cu privire la aceste dezumidificatoare,  multe dintre ele promitand mai mult decat fac, iar noi cautam ceva eficient cu un bun raport calitate-pret.

Dezumidificator Turbionaire EPI 12
Dezumidificator Turbionaire EPI 12

Cel mai bun dezumidificator, Turbionaire EPI 12

Intr’un final, ne’am oprit la acest dezumidificatorul Turbionaire EPI 12, pe care l’am comandat online de la Emag si dupa o saptamana de testare, ne putem declara multumititi de rezultatele obtinute, reusind sa faca fata cu succes in apartamanentul de 70mp, deoarece find un dezumidificar usor si pe rotile, l’am putut muta oriunde unde avem nevoie de el, respectiv baie sau camere, desi se descura foarte bine si pe hol, reusind sa mentina in intregul apartament o umiditate sub 50% fata de 80% cat aveam inainte.

⇒Turbionaire EPI 12

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Purificare Dezumidificare
Recomandat pentru incaperi pana la 26 m²
Capacitate rezervor apa 2 l
Material carcasa ABS
Trepte de viteza 2
Functii Afisaj LED Timer Consum redus de energie Auto restart Indicator LED Indicator rezervor plin Roti pentru usurarea deplasarii Control Digital Maner transport Filtru aer lavabil Higrostat electronic Dezumidificare continua Posibilitate drenaj continuu Rezervor de apa cu indicator de nivel

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 200 W
Capacitate dezumificare zilnica 12 l
Flux de aer 120 m³/h
Nivel zgomot 38 dB
Interval de operare umiditate 5°C – 35°C
Agent de racire R 290

caracteristici sezumidificator

⇒Verifica pretul si disponibilitatea aici!

Cum functioneaza un dezumidificator, Turbionaire EPI 12

Acest dezumidificator NU functioneaza cu pastile sau alte solutii care trebuie schimbate la o anumita perioada de timp, costurile de intretinere fiind minime. Acest produs elimina umiditatea din aer prin condensarea apei pe o suprafata rece.

Cat de eficient este Turbionaire EPI 12

Dupa o saptamana de utilizare dezumidificatorului Turbionaire EPI 12, respectiv 5-6 ore/zi, umiditatea a revenit la normal in apartament, vasul de colectare al apei find aproape plin dupa acest intervat de utilizare, iar odata cu scaderea umiditatii adunate, lucrurile au inceput sa fie tot mai bune, ajungand ca acum la 12 ore de utilizare sa se aduna maxim 250ml, fapt pentru care noi ne declaram multumiti de aceasta achizitie si recomandam oricui sa isi cumpere un asemenea aparat pentru a isi asigura un mediu sanatos si fara mucegai in casa!

Avantaje si dezavantaje Turbionaire EPI 12

Mi’a placut in primul rand ca are o dimensiune redusa, datorita rotilelor find si foarte usor de mutat oriunde ai nevoie. In al doilea rand s’a dovedit eficient atat din punct de vedere energetic (185W/h) cat si ca functie de duzumidificare, in 2 ore reusind sa adune peste 250ml de apa, aerul devenid mult mai curat in casa. Functiile sunt usor de inteles si setat, singura nemultumire find legata de butoanele tactile care uneori raspund putin mai greu la comenzi. Functia LED este utila pentru a determina nivelul de umiditate din casa si modul de functionare. Din punct de vedere al zgomotului aceasta este unul suportabil, in modul noapte find suficient de silentios pentru a putea dormi cu el in camera.

⇒Click aici pentru promotii si reduceri dezumidificatoare!