Multifunctional inkjet CISS Canon PIXMA A4

Cea mai buna imprimanta pentru acasa sau birou

Sa alegi cea mai buna imprimanta pentru acasa sau birou nu este chiar cea mai usoara misiune deoarece desi oferta este una foarte bogata pe piata, alegerea este una care trebuie sa tina cont de niste aspecte foarte importante pe care voi incerca sa le detaliem punctual in articolul care urmeaza.

La ce trebuie sa fim atenti cand alegem o imprimanta pentru acasa sau birou

In primul rand trebuie sa fim atenti la ce ofera respectiva imprimanta si ce nevoie avem noi, imprimantele impartindu’se in cateva categorii mari si late:

Multifunctional inkjet color: in general sunt dedicate celor care au nevoie de o imprimanta pentru acasa sau birou, respectiv un numar moderat de imprimari. Avantajul acestor imprimante este ca pe langa partea de imprimare, acest multifunctional are si un scaner ce poate fi folosit pentru scanarea de documente. De asemenea de luat in seama este pretul redus, dar aici trebuie sa fiti foarte atenti la pretul consumabilelor cand cumparati o asemenea imprimanta, pentru ca in general, cu cat pretul imprimantei este mai mic cu atat consumabilele sunt mai scumpe! Inainte de a va decide sa cumparati o asemenea imprimanta, verificati atenti care este pretul consumabilelor pentru a va asigura ca este unul decent, sau, s’ar putea sa aveti surpriza ca acestea sa depaseasca in unele cazuri preturile unei imprimante noi!

Ca imprimanta pentru acasa sau birou inkjet, avand cel mai bun raport calitate pret, va recomandam:

Multifunctional inkjet CISS Canon PIXMA A4

⇒Multifunctional inkjet CISS Canon PIXMA

Avantajul acestui multifunctional este acela ca desi aparent putin mai scumpa la cumparare, se dovedeste foarte ieftina in utilizare, folosind tehnologia CISS patentata de Canon, care presupune o incarcare usoara a cartuselor cu ⇒cerneala foarte ieftina, cu randamente inalte de pana la 12000 de pagini de la 2 recipiente de cerneala neagra sau de pana la 7000 de pagini dintr-un singur set de recipiente cu cerneala color!

SPECIFICATII CONSUMABILE

Consumabile compatibile GI-490
PN consumabil 2313C025AA

IMPRIMANTA

Viteza de printare monocrom 8.8 ipm
Viteza de printare color 5 ipm
Rezolutie printare (DPI) 4800 x 1200

SCANNER

Format scanner A4
Rezolutie scanare (DPI) 600 x 1200

COPIATOR

Viteza de copiere monocrom 1.7 ipm

MANEVRARE HARTIE

Capacitate hartie intrare (coli) 100

Din punct de vedere calitativ, imprimarile au un nivel ridicat de calitate acestea  beneficiind de tehnologia FINE de la Canon si a sistemului de cerneluri hibride, cu cerneala neagra pe baza de pigment pentru documente clare si cerneluri color pe baza de coloranti pentru imagini vii fara chenar in format de pana la A4!

⇒Informatii despre pret si disponibilitate aflati aici!

⇒Imprimanta laser: Spre deosebire de imprimantele inkjet, imprimantele laser folosesc pentru imprimare tehnologia laser cu ajutorul unui tonner dedicat, acestea putand fi monocrom, color si multifunctionale. Ca si in cazul imprimantelor inkjet si in cazul imprimantelor laser se aplica aceiasi regula, cu cat imprimanta este mai ieftina cu atat consumabilele sunt mai scumpe, aceste imprimante utilizand inclusiv o tehnologie de numarare a paginilor imprimate. In cazul celor ieftine vorbim de cateva mii de pagini, in cazul celor mai scumpe de cateva zeci de mii de pagini, un aspect la care trebuie sa fiti atenti! Spre deosebire de imprimantele inkjet, imprimantele laser prezinta avantaje care tin de calitatea superioara a imprimarii, viteza de imprimare si volumul de imprimare! Un al mare avantaj este acela ca in cazul imprimantelor laser, este complet eliminat riscul uscarii cernelii sau infundarii capetelor de imprimare!

Ca imprimanta pentru acasa sau birou laser, avand cel mai bun raport calitate pret, va recomandam:

⇒Imprimanta laser color HP LaserJet Pro, A4, Duplex

Fiind o imprimanta laser color dedicata pentru acasa sau birou, volumul de pagini recomandat pentru imprimarea/luna intre 4000 si 50.000 de imprimari, adica un volum mai mult decat generos, imprimarea putand fi facut pe ambele fete ale pagini prin tehnologia duplex!

Avantaje:

  • Reduc cantitatea de hartie folosita la birou, imprimand pe ambele fete ale paginii;
  • Setarea pentru imprimare duplex este configurata la modul implicit de economisire a hartiei;
  • Viteza foarte mare de imprimare;
  • Imprimare wireless de orice PC/laptop/tableta/telefon fara accesarea retelei prin Dual-band Wi-Fi si Wi-Fi Direct.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Imprimanta
Tehnologie printare Laser
Mod printare Monocrom Color
Utilizare Home & office
Functii principale Printare
Conectivitate USB Wi-Fi Retea
Format general imprimanta A4
Printare fata/verso (Duplex) Automat
Alimentator automat de documente (ADF) Nu
Functii speciale Imprimare Wireless
Tip display Touchscreen LCD LED

SPECIFICATII TEHNICE

Frecventa procesor 1200 MHz
Capacitate memorie 512 MB
Capacitate stocare 512 MB
Putere consumata 550 W
Nivel zgomot 48 dB
Interfata USB Retea 802.11b/g/n/2,4/5 GHz

⇒Informatii despre pret si disponibilitate, aflati aici!

⇒Imprimante foto: avand in vedere ca fotografia a prins avant de cand si telefoanele inteligente (smartphone) au inceput sa primeasca camere foto tot mai performante, aceste imprimante foto sunt dedicate pentru cei care isi doresc sa imprime fotografiile pe hartie foto! Pretul lor este unul ceva mai ridicat decat in cazul imprimantelor clasice datorita calitatii superioare oferite pentru printarea de fotografii de cea mai buna calitate. Aceste imprimante pot sa fie folosite si pentru imprimarea clasica A4, functia foto fiind una suplimentara!

Ca imprimanta pentru acasa sau birou foto, avand cel mai bun raport calitate pret, va recomandam:

Imprimanta foto Epson, A4

Beneficiind de tehnologia CISS, incarcarea cartuselor acestei imprimante se poate face foarte usor si cu cerneala foarte ieftina, calitatea imprimarii atat de fotografie cat si documente fiind una superiora! Unul dintre marile avantaje este acela ca aceasta imprimanta foto pentru acasa sau birou, poate sa fie folosita fara a fi conectata la un PC, printarea de documente sau fotografii putandu’se face de pe orice dispozitiv, respectiv camera foto, telefon, tableta, laptop, sau PC, utilizand in acest sens conexiune WiFI. De asemena de luat in considerare este ca Epson este prima imprimanta foto ITS A4 cu 6 culori si ecran LCD color unde fotografiile pot sa fie editate in asa fel incat imprimarea sa fie ce va doriti!

Avantaje:

– Imprimare fara PC;
– Fotografii de calitate;
– Usor de reumplut.

Prin tehnologia Epson Micro Piezo pentru a produce imprimari de calitate in mod constant. Vitezele mari de imprimare foto, de aproximativ 12 secunde pentru fiecare fotografie de 10×15 cm2 va asigura ca nu veti astepta prea mult pana la finalizarea lucrarilor de imprimare!

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Imprimanta foto
Tehnologie printare Inkjet
Mod printare Color
Utilizare Home & office
Functii principale Printare
Conectivitate USB
Format general imprimanta A4

IMPRIMANTA

Viteza de printare monocrom 37 ppm
Viteza de printare color 38 ppm
Rezolutie printare (DPI) 5760 x 1440

Epson EcoTank ITS utilizeaza un sistem cu rezervor de cerneala de capacitate foarte mare, care elimina complet necesitatea cartuselor. Imprimantele din seria Epson EcoTank ITS, din care face parte si aceata recomandare a noastra, sunt livrate cu cerneala pana la trei ani in cutia imprimantei, economisind pana la 90% din costurile de imprimare!

⇒Informatii despre pret si disponibilitate, aflati aici!

Pentru alte nevoie sau modele de imprimante pentru acasa sau birou, va recomandam urmatoarele link’uri de unde puteti alege ce cosiderati ca se potriveste cu nevoile voastre:

Emag:

Multifunctional inkjet color

⇒ Imprimante laser

⇒ Imprimante foto

Flanco:

⇒ Imprimante multi functionale si consumabile

⇒ Imprimante laser

Pentru alte intrebari sau neclaritati, va stam la dispozitie in sectiunea de comentarii! Va dorim sa aveti partea de alegerea voastra! 🙂

Citeste si: