Boxă portabilă cu Bluetooth, recomandări bine chibzuite

Boxa portabilă cu Bluetooth este dispozitive care permit redarea sunetului fără a fi nevoie de cabluri. Acestea se conectează la diverse dispozitive, precum telefoane mobile, laptopuri sau tablete, precum si televizoare inteligente prin tehnologia Bluetooth, unele modele avand si posibilitatea conectarii cardurilor sau stick-urilor USB. Aceste boxe sunt un excelent companion de divertisment atât în grădina pe care ai tranformat-o în colțul tău de răi, cât și dacă te deplasezi în alte locații unde vrei că muzică ta să te însoțească și să te bucuri de divertisment cu o calitate bună a sunetului.

Tipuri de boxe portabile cu bluetooth, avantaje și dezavantaje în funcție de model

Boxele portabile cu Bluetooth vin într-o varietate de modele și caracteristici, iar alegerea potrivită depinde de preferințele și nevoile fiecăruia. Iată câteva diferențe notabile între aceste boxe:

 1. Dimensiuni și Portabilitate:
  • Boxe Mici și Portabile: Acestea sunt compacte și ușor de transportat. Sunt ideale pentru călătorii, picnicuri sau utilizare în spații mici.
  • Boxe Mai Mari: Acestea oferă un sunet mai complet și un bas mai bogat, dar pot fi mai grele și mai puțin portabile
 2. Calitatea Sunetului:
  • Boxe Mici: Pot avea sunet decent, dar nu sunt la fel de puternice ca cele mai mari.
  • Boxe Mai Mari: Oferă sunet de calitate superioară, cu detalii mai bune și bas mai profund.
 3. Durabilitate și Protecție:
  • Boxe Portabile cu Protecție IP67: Acestea sunt rezistente la apă și praf, ceea ce le face potrivite pentru utilizare în aer liber.
  • Alte Boxe: Pot să nu aibă aceeași protecție, deci este important să verifici specificațiile.
 4. Autonomie a Bateriei:
  • Boxe Mici: Pot avea o autonomie mai mică, dar sunt suficiente pentru utilizare zilnică.
  • Boxe Mai Mari: Pot oferi o autonomie mai lungă, ideală pentru petreceri sau evenimente prelungite.
 5. Preț și Buget:
  • Boxe Premium: Acestea oferă caracteristici avansate și calitate superioară, dar pot fi mai scumpe.
  • Boxe Buget: Sunt mai accesibile din punct de vedere financiar, dar pot să aibă performanță decentă.

În cele din urmă, alegerea depinde de preferințele personale, buget și utilizarea dorită. Fiecare model are avantajele sale, așa că asigură-te să alegi în funcție de nevoile tale!

Care este cea mai buna boxa portabila cu bluetooth, cateva recomandari bine chibzuite

Din oferta variată de boxe portabile cu Bluetooth, am selectat câteva modele excelente pe care le poți lua în considerare:

 1. ⇒Boxa portabilă JBL Boombox 3: Aceasta este alegerea ideală în general find o boxa din segmentul premium. JBL Boombox 3 oferă sunet excepțional, claritate remarcabilă și un bas puternic. Cu o lungime de 48 cm, dezvoltă o putere de 180 W și are difuzoare cu 3 căi. Este rezistentă la apă și praf (IP67) și are o autonomie de 24 de ore. Conexiunea la telefon este rapidă, iar performanța basului este impresionantă. Investiția merită fiecare ban daca vrei o boxa cu care poti sa tii lejer chiar si o petrecere in aer liber.
 2. ⇒Boxa portabilă SONY SRS-XG500: Aceasta este o alegere excelentă datorită calității și fiabilității. SRS-XG500 oferă sunet excelent, un bas puternic și o autonomie de până la 30 de ore. Cu mânerul său util pentru transport, protecție la praf și apă, și lumini ambientale pe laterale, este o opțiune competitivă la un preț mai accesibil decât Boombox.
 3. ⇒JBL Flip 5: O altă boxă portabilă excelentă, cu sunet de calitate și design compact si bass puternic, autonomie ridicata si protectie la praf si umiditate.
 4. ⇒Sony SRS-XB13: Pentru cei cu buget mai restrâns, SRS-XB13 oferă un sunet bun și portabilitate, oferind mai mult de 10 ore de autonomie si un sunt excelent.
 5. ⇒JBL Go 3: Dacă cauți un raport calitate-preț excelent, Go 3 este o alegere bună pentru cei care vor o boxa de o dimensiunea unui telefon mobil, dar cu un sunet puternic in ciuda dimensiunilor reduse!
 6. ⇒Boxa Portabilă Bluetooth WowStep: Model tip troler cu difuzor de 8 inch. Cititor de card SD și USB, telecomanda. Maner de transport și microfon detasabil, lumini disco, sunetul si calitatea materialelor find intr-un bun echilibru pentru un buget redus.
 7. ⇒Boxa Portabilă Activa Akai SS022A-X6: Conectivitate USB/SD CARD. Putere de 120w, beneficiaza de cel mai bun pret pentru buget redus.

Pentru alte nevoi, alege boxa care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și bugetului tău ⇒din oferta bogata de aici, avand posibilitatea de retur in 30 de zile daca nu se dovedeste a fi ce iti doresti!

Cum conectam o boxa portabila cu bluetooth

Pentru a conecta o boxă portabila cu Bluetooth, urmează acești pași:

 1. Conectarea la PC sau laptop:
  • Verifică dacă PC-ul sau laptopul tău are funcția Bluetooth activată. Dacă nu, poți descărca și instala driverul Bluetooth de pe internet.
  • Activează funcția Bluetooth pe boxă.
  • Asigură-te că boxa este detectabilă.
  • Pe Windows 10/11:
   • Deschide Setări > Dispozitive > Bluetooth și alte dispozitive.
   • Activează Bluetooth-ul.
   • Accesează Acțiuni (din Start > Sistem > Notificări și acțiuni), selectează numele boxei și urmează instrucțiunile.
 2. Conectarea la telefonul mobil sau tableta:
  • Porniți boxa (Bluetooth-ul se va activa automat).
  • Activează Bluetooth-ul pe telefonul mobil.
  • Pe ecranul telefonului, vei vedea numele boxei pentru pairing.
  • Apasă pe numele dispozitivului pentru a realiza conexiunea.
  • Procedura este indentica si in cazul televizoarelor inteligente cu Android.

Acum poți să te bucuri de muzică fără cabluri!