Aeroterma auto pentru incalzire rapida si dezghetare geamuri

Aeroterma auto pentru incalzire rapida si dezghetare geamuri, este solutia ideala pentru ca iarna sa va bucurati atat de geamuri dezghetate foarte repede cat si de o incalzire rapida a interiorului masinii, eu alegand aceasta varianta de mai bine de doi ani de zile, vreme in care am uitat cum e sa ma chinui sa le dezghet cu racleta sau sa tin motorul pornit minute in sir pana cand in sfarsit pornea instalatia de climatizare si reusea sa inceapa sa dezghete interiorul.

Despre aeroterma auto pentru incalzire rapida si dezghetare geamuri vom vorbi in continuare, facandu’va niste recomandari in acest sens, eu unul fiind extrem de multumit mai ales ca nu costa mare lucru si isi face treaba foarte bine, fiind potrivita pentru orice tip de masina, putand chiar fi folosita suplimentar pentru locurile din spate unde de obicei caldura ajunge ceva mai greu.

Aeroterma Auto 2 in 1, Rece sau Cald, Incalzire Rapida si Dezghetare Geamuri, 12V, Putere 150W,Montoya

Aeroterma Auto ceramica 2-in-1, Rece sau Cald, Incalzire Rapida si Dezghetare Geamuri, 12V, Putere 150W, avand doua functii (racire si incalzire) fapt ce face din aceasta aeroterma a fi foarte utila atat vara cat si iarna.

In anotimul rece, aeroterma auto pentru incalzire rapida si dezghetare geamuri  genereaza caldura placuta in cateva secunde dupa pornire, astfel incat prin functia de incalzire in doua trepte ajuta la dezghetarea geamurilor facandu-se mult mai repede. Sistemul de incalzire are o putere de 150 W, ceea ce duce la o eficienta ridicata a interiorului masinii, fara riscul descarcarii rapide a bateriei, consmul fiind unul foarte redus si usor suplinit de catre alternatorul masinii in cazul in care este folosita ca un sistem suplimentar de incalzire.

CARACTERISTICI TEHNICE

Design Compact
Destinat pentru Interior
Functii Aer cald/aer rece
Trepte putere 1
Putere maxima 150 W
Tensiune alimentare 12 V

⇒Verifica pretul si disponibilitatea aici!

Ca si montare, aeroterma se monteaza pur si simplu la bricheta masinii, beneficiind de un cablu de aproximativ 1,8 metri, lungimea cablului permite instalarea fara probleme oriunde in masina, eu unul alegand sa o tin pe bord pana cand instalatia de caldura a masinii incepe sa dea randamentul necesar, ca mai apoi, daca am pasageri in spate, cum ar fi sotia si fiica noastra ca le-o pasez lor, pentru a se bucura de caldura sporita, mai ales in zilele friguroase de iarna. 🙂

Noi am ales acest model si suntem multumiti de el, de doi ani de zile facandu-si datoria cu succes, daca vreti sa vedeti si alte modele sau va intereseaza ceva in mod deosebit, va recomandam sa verificati oferta de ⇒aici, unde periodic au promotii la genul asta de produse!

Daca sunteti interesati si de alte sfaturi in acest sens, va recomandam sa cititi aceasta postarea scrisa de noi si tot din experientele noastre:

Tu ce parere ai despre aceste produse?